Εταιρικό Προφίλ

ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ ΛΗΔΡΑ ΛΤΔ

Τα Δομικά Υλικά Λήδρα  Λτδ  δραστηριοποιούνται στον κλάδο της εμπορίας δομικών υλικών από το 2003 καθώς και στον κλάδο παραγωγής και εμπορίας έτοιμου Σκυροδέματος από το 2008. Ξεκινώντας σαν οικογενειακή επιχείρηση , η αφοσίωση και η αγάπη της σε αυτό που προσφέρει την οδήγησε σε μια συνεχή αναπτυσσόμενη πορεία και την κατέστησε δυναμική και ανταγωνιστική στον χώρο της οικοδομικής Βιομηχανίας στην Κύπρο. 

Η ανταπόκριση της στις εξελίξεις τόσο  τις οικονομικές όσο και του περιβάλλοντος, η αναζήτηση νέων και ικανοποίηση των ήδη υπαρχόντων πελατών και συνεργατών της είχαν ως αποτέλεσμα την γνωστοποίηση της εταιρείας στην Κυπριακή αγορά και την επίτευξη των άριστων συνεργασιών της.

Δίνοντας ιδιαίτερο βάρος στην ποιότητα των προϊόντων της εταιρείας στην προσωπική επαφή και την άμεση εξυπηρέτηση , τα Δομικά Υλικά Λήδρα Λτδ εμπνέουν την εμπιστοσύνη για κάθε έργο σας και σας εγγυάται το αποτέλεσμα που επιθυμείτε.

Η πιστοποίηση των προϊόντων της εταιρείας με ISO 9001:2015  καθώς και όλες οι παραγωγικές της διαδικασίες πραγματοποιούνται από συστήματα τελευταίας γενιάς και σύμφωνα με τον κανονισμό τεχνολογίας σκυροδέματος και με σεβασμό στο περιβάλλον.

Η εταιρία μας σε νούμερα

Προϊόντα
0
Χρόνια εμπειρίας
0
Έργα που ολοκληρώσαμε
0