Γόμες για Κεραμικά, Τσιμεντομονώσεις, Leveling Compound

Κατηγορία

Γόμες για Κεραμικά

NOVABOND PS FIBER

Τσιμεντοκονίαμα ενός συστατικού για συγκόλληση θερμομονωτικών πλακών και επενδύσεων θερμοπρόσοψης.

Ινοπλισμένο και ιδιαίτερα λεπτόκοκκο συγκολλητικό κονίαμα βάσεως τσιμέντου. Κατάλληλο για συγκόλληση διαφόρων τύπων μονωτικών πλακών όπως EPS, EPS NG, XPS, MW πάνω σε υποστρώματα όπως μπετόν, τούβλα, και εν γένει άκαμπτα υποστρώματα. Εφαρμόζεται και για δημιουργία στρώσης βασικού επιχρίσματος σε εξωτερικές θερμομονώσεις. Έχει ιδιαίτερα υψηλή πρόσφυση σε θερμομονωτικές πλάκες και πολύ καλή εργασιμότητα, βάρους 25kg.

NOVABOND

Κόλλα βάσεως τσιμέντου σε μορφή σκόνης για κεραμικά πλακίδια C1.

Τσιμεντοειδής κόλλα κεραμικών πλακιδίων με αντίσταση στην ολίσθηση. Κατάλληλη για τοποθετήσεις κεραμικών πλακιδίων σε εσωτερικούς χώρους σε μπάνια, δάπεδα και τοίχους, βάρους 25kg.

GRANITIVA SPECIAL

Ενισχυμένη – ελαστική κόλλα για κεραμικά πλακίδια και γρανιτοπλακίδια με μεγάλο ανοιχτό χρόνο C2TE.

Eνισχυμένη κόλλα κεραμικών πλακιδίων βάσεως τσιμέντου με αντίσταση στην ολίσθηση για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Είναι κατάλληλη για γρανιτοπλακίδια. Αναμιγνυόμενη με ελαστικοποιητικό γαλάκτωμα όπως το SBR 50 σε κατάλληλη αναλογία αποκτά μεγάλη ελαστικότητα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για εφαρμογές απαιτήσεων όπως κολυμβητήρια, πλακάκι πάνω σε πλακάκι, ενδοδαπέδια θέρμανση, βάρος 25kg.

GRANITIVA FLEX

Ιδιαίτερα ενισχυμένη – ελαστική κόλλα λεπτού στρώματος για κεραμικά πλακίδια και γρανιτοπλακίδια C2TE S1.

Κόλλα βάσεως τσιμέντου, μεγάλης ελαστικότητας και μηδενικής ολίσθησης ακόμη και για μεγάλες διαστάσεις πλακιδίων με ιδιαίτερα μεγάλο ανοιχτό χρόνο που υπερκαλύπτει τις προδιαγραφές EN 12004 EN 12002 / σαν κόλλα C2TE S1 χωρίς τη προσθήκη ενισχυτικού γαλακτώματος. Κατάλληλη για γρανιτοπλακίδια, πέτρα, μεγάλες διαστάσεις πλακιδίων σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, αδιαβροχοποιημένη γυψοσανίδα, ενδοδαπέδια θέρμανση, εξωτερικές επενδύσεις πλακάκι πάνω σε πλακάκι και εν γένει εφαρμογές απαιτήσεων όπου το ζητούμενο είναι η υψηλή συγκολλητική δύναμη και η ελαστικότητα, βάρους 25kg.

Τσιμεντομονώσεις

SC ELASTIC

Ενός συστατικού ιδιαίτερα ελαστικό στεγανωτικό κονίμα βάσεως τσιμέντου.

Ελαστικό στεγανωτικό τσιμεντοκονίαμα ενός συστατικού. Κατάλληλο για ντουζιέρες, ταράτσες, κολυμβητήρια, δεξαμενές νερού. Έχει μεγάλη αντοχή σε ακτινοβολία UV και για αυτό μπορεί να μείνει εκτεθειμένο. Κατάλληλο και για βατά δώματα. Συνιστάται σαν μεμβράνη στεγανοποίησης και πάνω σε μη απορροφητικά υποστρώματα όπως υφιστάμενα πλακίδια, μάρμαρα ή μωσαϊκά. Συνιστάται εισαγωγή υαλοπλέγματος μόνο για έλεγχο του πάχους. Προστατεύει το σκυρόδεμα από την ενανθράκωση σε διαβρωτικό περιβάλλον, βάρους 25kg.

 

PLANO BOND - PLANO BOND NEUTRAL

Συνθετικό αστάρι με βάση ρητίνες και χαλαζιακή άμμο για αύξηση της πρόσφυσης του σοβά σε λείες επιφάνειες.

Χαλαζιακό αστάρι βάσεως συνθετικών ρητινών για δημιουργία γέφυρας πρόσφυσης σε λείες απορροφητικές επιφάνειες. Εφαρμόζεται πάνω σε εμφανές σκυρόδεμα πριν την εφαρμογή επιστρώσεων βάσεως τσιμέντου όπως σοβάδες, κόλλες πλακιδίων και εξωτερικής θερμομόνωσης, οργανικών επιχρισμάτων όπως οι παστώδεις σοβάδες PLANOCOLOR ACR & SLR καθώς επίσης και για αδιαβροχοποίηση και δημιουργία γέφυρας πρόσφυσης μεταξύ γύψου και τσιμέντου σε εφαρμογές γυψοσοβάδων ή συγκόλλησης πλακιδιών με κόλλες βάσεως τσιμέντου. Διαθέτει κεραμιδί χρώμα για έλεγχο της καλυπτικότητας. Η επίστρωση εφαρμόζεται μετά από 24 ώρες, βάρους 20kg.

NOVAROOF AC FIBER

Ιδιαίτερα ελαστικό και ινοπλισμένο υβριδικό ελαστομερές στεγανωτικό.

Ινοπλισμένο υβριδικό ελαστομερές, με εξαιρετικές αντοχές στις καιρικές συνθήκες. Δημιουργεί ελαστική μεμβράνη, μεγάλης αντοχής στην υγρασία, τον ήλιο και την ακτινοβολία UV. Έχει άριστη πρόσφυση στις περισσότερες οικοδομικές επιφάνειες, και μεγάλο χρόνο διατήρησης της ελαστικότητας του. Εξαιτίας του οπλισμού που περιέχει δεν απαιτείται η επιπλέον ενίσχυσή του με υαλόπλεγμα παρά μόνο σε τοπικές εφαρμογές επισκευών. Εφαρμόζεται σε: στεγανοποιήσεις ταρατσών, ελλενίτ, γαλβανιζέ λαμαρίνας, κεραμιδιών, υδρορροών, αετωμάτων. Για εφαρμογή σε απορροφητικά υποστρώματα συνιστάται η προεπάλειψη με NOVAPRIMER, βάρους 20kg.

Leveling Compound

PLANO 120 S/F

Αυτοεπιπεδούμενο κονίαμα υπερταχείας σκλήρυνσης και ξήρανσης για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.

Αυτοεπιπεδούμενο τσιμεντοκονίαμα εξομάλυνσης υποστρώματος με ταχεία ξήρανση. Για πάχος 8 – 20mm απαιτείται ανάμιξη με 25% άμμο PLANOCOLOR GRANIT S 20. Ιδανικό για εξομάλυνση δαπέδων πριν την τοποθέτηση επιστρώσεων PLANOCOLOR RESIN. Σε μη απορροφητικά υποστρώματα προηγείται εφαρμογή PLANO CONTACT. Κατάλληλο και για εξωτερικούς χώρους, βάρους 25kg.